Fotografie workshop

Duur: 2,5 - 3 uur
Minimaal 5 cursisten, max. 8

Kosten: € 69,95

Locatie:
Hotel Baars, Smeepoortstraat 52, 3841EJ, Harderwijk

Data:
Klik onderaan op de button ”NEEM CONTACT MET MIJ OP!”. Wij sturen u een bericht wanneer nieuwe data bekend zijn.

Mogelijkheden:
Het is altijd mogelijk om onze cursussen of workshops prive of met eigen samengesteld gezelschap te volgen.Vraag naar de mogelijkheden peter@fotocursusharderwijk.nl

Een unieke foto rondleiding door het oude historische centrum van de Hanzestad Harderwijk. Met een ervaren fotograaf en een stadsgids die u rondleidt, wandelt u door de rijke geschiedenis van de stad en op mooie punten tijdens de tour krijgt u instructies over het maken van foto’s van de mooie gebouwen, de compositie en het gebruik van het aanwezige licht. Tijdens de hele tour kunt u vragen om tips en instructies over uw camera. U komt op unieke plekjes! De Vischpoort, Catharinakapel, Kloosterplein, de Munt en de Grote Kerk zijn pareltjes die u niet mag missen!

Op elk niveau van de fotografie kunt u mee, wij passen ons aan op uw manier van fotograferen en digitale camera.
Onderweg is er een korte pauze voor koffie of thee.

Dit is een fijne ontspannen manier om cultuur en uw passie voor het vastleggen van beelden te combineren. Uiteraard kunt u voor of na de rondtoer zelf op eigen gelegenheid invulling geven aan uw bezoek aan Harderwijk. Lekker eten in een van de vele restaurants, shoppen, op het strandeiland genieten van de zon, flaneren langs het water op de boulevard of gewoon gezellig nog een terrasje pakken!

© fotocursusHarderwijk