Cursus Adobe Lightroom

Duur: 2 dagdelen
Minimaal 6 deelnemers

Kosten: € 119,-

Locatie:
Kleine Varenweg 10, Hierden

Data:
Klik onderaan op de button ”NEEM CONTACT MET MIJ OP!”. Er start in overleg met betrekking tot de data een serie in oktober en november.

Mogelijkheden:
Het is altijd mogelijk om onze cursussen of workshops prive of met eigen samengesteld gezelschap te volgen.Vraag naar de mogelijkheden peter@fotocursusharderwijk.nl

Heb je de fototechniek al enigszins onder de knie en wil je het resultaat uit de camera naar een hoger plan tillen? Ga dan fotograferen in RAW en leer nabewerken in Adobe Lightroom. Hét bewerkingsprogramma voor gevorderde- en Professionele fotografen.

Een aantal voordelen op een rijtje:

  • Geen kwaliteitsverlies door ontbreken van compressie
  • Hogere kleurdiepte (Bitrate)
  • Kleurtemperatuur aanpasbaar zonder kwaliteitsverlies
  • Direct foto’s importeren met labels en (automatische) gezichtsherkenning.


In een kleine setting met maximaal 8 cursisten gaan we 2 dagdelen aan de slag. Van importeren tot rubriceren. Kleur optimalisatie, kleine reparaties, stofreductie, verscherpen, ruisreductie, tot het samenvoegen van HDR- of panorama-foto’s. Alle standaard basis handelingen komen aan bod. Zodat je na deze 2 lessen lekker relaxed aan de slag kunt en jezelf beter en sneller kunt gaan bekwamen in dit programma.

Neem zelf een laptop en (een 30 dagen proefversie) Adobe Lightroom mee, dan kun je direct mee oefenen.

Wil je de allerbeste kwaliteit uit je camera? Fotografeer dan in RAW. Makkelijker gezegd dan gedaan. Het betekend dat je je dan moet verdiepen in een programma zoals bijvoorbeeld Adobe Lightroom. Anders kun je namelijk niets kunt doen met de bestanden. RAW is geen afkorting, maar staat voor het Engelse “ruw”; onbewerkt dus. Het RAW bestand is te vergelijken met het vroegere negatief. Een negatief is de basis voor elke fotoafdruk, zo is dus het RAW bestand ook de basis voor een goede .jpg foto.
Adobe Lightroom 6 volledige versie is te koop voor € 129,95 of u neemt een Adobe Fotografie abonnement (Adobe LR CC en Photoshop) voor € 12,09 per maand. Hierin kunnen wij u ook adviseren.

© fotocursusHarderwijk