Praktijk workshop fotografie & Adobe Lightroom kennismakingscursus

Duur: 2 dagen
waarvan 1 nacht verblijf B&B Hierden of Harderwijk, verlenging B&B is mogelijk.

Kosten: € 295,-

Locatie:
De workshops worden gegeven op het Beekhuizerzand en in de binnenstad van Harderwijk.

Data:
Klik onderaan op de button ”NEEM CONTACT MET MIJ OP!”. Wij sturen u een bericht wanneer nieuwe data bekend zijn.

Mogelijkheden:
Het is altijd mogelijk om onze cursussen of workshops prive of met eigen samengesteld gezelschap te volgen.Vraag naar de mogelijkheden peter@fotocursusharderwijk.nl

Dag 1. Uw aankomst (ca. 11.00 uur) in de B&B waar u wordt verwelkomt voor een lekkere lunch gaat u na de middag naar de historische binnenstad van Harderwijk voor een Fotografische stadsrondleiding met fotografie-tips en een stadsgids. Deze duurt ca. 2 uur. Daarna kunt u nog gaan shoppen een museum bezoeken en een terrasje pakken. Op eigen gelegenheid kunt u ’s avonds gaan eten.

Dag 2. Vroeg op en na het ontbijt gaan we fotograferen (zonsopkomst) op het Beekhuizerzand. ca. 3 later zijn we terug en dan maakt u zich op voor de lunch. Na de lunch beginners of gevorderden cursus Adobe Lightroom, ca. 2,5 uur. ’s avonds een heerlijke Veluwse stamppot en daarna vertrek naar huis. (overnachting bijboeken mogelijk)
Bent u al een iets gevorderde fotograaf, maar wilt u de fijnere kneepjes liever in de praktijk leren, dan is dit een heerlijk ontspannen verblijf op de Veluwe.

Op het Beekhuizerzand komt bijna alles aan bod om uw camera beter te leren kennen. Bos, zand en lucht. Landschap- en macrofotografie zorgen ervoor dat u leert beheersen wat u allemaal kunt instellen: Iso-waarde, sluitertijd, scherptediepte, diafragma en de juiste keuze van objectieven. Witbalans en nog veel meer gaan we uitdiepen. In deze kleine setting maakt u enorme sprongen in uw kennis!

Na de middag gaan we de gemaakte opnamen bekijken en analyseren. Met bijvoorbeeld Adobe Lightroom kunnen we de RAW-bestanden optimaliseren en leert u wat nabewerking voor uw beelden kan betekenen. Het werken met een spiegelreflex- of systeemcamera is wel een vereiste. Uiteraard is het handig als u zelf een laptop meeneemt, dan kunt u daar direct op oefenen.

Een partner kan mee op deze fotografie ontdekkingsreis, of een eigen programma volgen van Wellnes (Saunabezoek of bijvoorbeeld een huid-verwendag) of sportief bezig zijn met: Fietsen, mountainbiken, hardlopen, kitesurfen, zonnen, vissen, shoppen, wandelen. We kunnen helpen hier een invulling aan te geven.
Met onze partners in de regio hebben we alles in huis om u een aangenaam verblijf te garanderen!

B&B Hierden
Bij Juut

Op onze boerderij verwelkomen wij u graag voor een heerlijk verblijf in de Bed & Breakfast. Op deze landelijke gelegen locatie hebben we een mooie plek gecreëerd om even lekker tot rust te komen. Ideaal als uitvalsbasis voor een fiets of wandeltocht over onze mooie Veluwe.

www.bijjuut.nl/bed-and-breakfast/

B&B Harderwijk
Onder de dekens

In het oude centrum van Harderwijk vind u onze Bed en Breakfast.

De smaakvol, modern ingerichte kamers met comfortabele bedden draagt bij aan een ontspannend verblijf in Harderwijk. Wakker worden met een kopje Nespresso en genieten van een uitgebreid ontbijt.

www.onderdedekens.nl/index.html

© fotocursusHarderwijk