Praktijk workshop fotografie & Adobe Lightroom kennismakingscursus

Duur: 3 dagen
verblijf Kasteel de Essenburgh of B&B in binnenstad Harderwijk

Kosten: € 595,-

Locatie:
Uw basis is Kasteel de Essenburgh in Hierden. Van daaruit plannen we samen een mooi leerzaam programma.

Data:
Klik onderaan op de button ”NEEM CONTACT MET MIJ OP!”. Wij sturen u een bericht wanneer nieuwe data bekend zijn.

Mogelijkheden:
Het is altijd mogelijk om onze cursussen of workshops prive of met eigen samengesteld gezelschap te volgen.Vraag naar de mogelijkheden peter@fotocursusharderwijk.nl

In het kort: Over 3 dagen verspreid fotografie workshops naar keuze: landschap-, portret-, vogel- en macrofotografie behoren tot de mogelijkheden. In overleg treden 2 verschillende specialisten voor u op.
Daarnaast de dagen invullen met fietsen, mountainbiken, kitesurfen, wandelen, luieren, saunabezoek, huidcoach, solex-rijden, rondrijden met een Trabant, bezoek Dolfinarium, bezoek historische binnenstad Harderwijk. Dineren in een Michelin Sterrenrestaurant. Samen in overleg kunnen we tot een mooi programma komen. Het programma is deels weersafhankelijk, maar doordat u meerdere dagen verblijft kan daar voor de buitenactiviteiten in worden geschoven zodat alles aan bod kan komen.

Bent u al een iets gevorderde fotograaf, maar wilt u de fijnere kneepjes liever in de praktijk leren, dan is dit uw ideale combinatie van verblijf op de Veluwe. Ontspannen en leerzaam! Op het Beekhuizerzand komt bijna alles aan bod om uw camera beter te leren kennen. Bos, zand, lucht landschap- en macrofotografie zorgen ervoor dat u meer leert beheersen wat u kunt instellen: Iso, sluitertijd, scherptediepte, diafragma, keuze van objectieven, witbalans zijn een aantal kreten die we uit gaan diepen. In deze kleine setting maakt u enorme sprongen in uw kennis!
Er is genoeg tijd om de gemaakte opnamen te bekijken en te analyseren. Met bijvoorbeeld Adobe Lightroom kunnen we de RAW-bestanden optimaliseren en leert u wat nabewerking voor uw beelden kan betekenen. Het werken met een spiegelreflex- of systeemcamera is wel een vereiste.

Uw partner kan mee op deze fotografie ontdekkingsreis, of een eigen programma volgen van Wellnes (Saunabezoek of bijvoorbeeld een huid-verwendag) of sportief bezig zijn met: Fietsen, mountainbiken, hardlopen, kitesurfen, zonnen, vissen, shoppen. We kunnen helpen hier een invulling aan te geven.
Met onze partners in de regio hebben we alles in huis om u een aangenaam verblijf te garanderen!


Uiteraard kunnen we in overleg uw verblijf verlengen!

© fotocursusHarderwijk